Werkwijze


Onze werkwijze

PrioCom biedt missiekritieke communicatie als een dienst. Missiekritiek houdt in dat iemands veiligheid afhangt van de mogelijkheid tot communiceren. Het openbare internet is voor zo’n communicatieverbinding niet voldoende, want daar hebben we te weinig grip op. De verbinding van een PrioCom-gebruiker loopt daarom niet via het internet, maar via een privaat deel van het beste netwerk van Nederland: het T-Mobile netwerk.

Monitoring

Wij rusten de eindgebruikers uit met een apparaat met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en een meldkameromgeving of dispatcher. Wij hebben daar van A tot Z de controle over. Wij monitoren de performance en de verdere ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie. Toekomstige technologische ontwikkelingen op het gebied van missiekritieke communicatie blijven wij borgen in de totale Push-to-Talk dienst.

Strategisch partnerschap tussen drie partijen

Wij kiezen bewust voor een strategisch partnerschap tussen drie partijen. T-Mobile zorgt voor een betrouwbaar netwerk, wij monitoren de performance en de ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie en de reseller (of business partner) borgt de klantspecifieke dienstverlening. Met deze focus kunnen we de PrioCom-eindgebruikers gezamenlijk de beste kwaliteit bieden.

Ontzorging business partners

Wij hebben daarnaast als doel om onze business partners zo goed mogelijk van dienst te zijn door op diverse manieren onze productkennis en onze commerciële kennis en ondersteuning aan te reiken.


Werkwijze     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap