Nieuws


Nieuwe website faciliteert resellers PrioCom

Sinds de oprichting vorig jaar heeft PrioCom als nieuwe Secure MVNO in missiekritische communicatie via 4G grote stappen gezet.

De organisatie heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een professionele speler met internationale ambities. De nieuwe tweetalige website heeft als belangrijk doel de organisatie helder te positioneren in de markt en bovenal haar resellers op een goede manier te ondersteunen via een persoonlijk online portal.

PrioCom zet samen met een aantal strategische partners een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt, die zich kenmerkt door toegang met prioriteit en directe integratie op het netwerk van T-Mobile. De dienst is een toekomstbestendige missiekritische communicatie-oplossing met landelijke dekking en een hoge Quality of Service, die meegroeit richting 5G. Dit conform de MC PTT 3GPP-industriestandaard.

Markt

Door gezamenlijk de markt te benaderen biedt dit strategische partnership aan de gebruikers in specifieke branches als beveiliging, transport, industrie, energie, bouw, evenementen en openbare orde en veiligheid een unieke missiekritische en veilige Push-to-Talk oplossing via 4G/5G netwerken.

Missiekritische communicatie

PrioCom biedt haar expertise in missiekritische communicatie ter ondersteuning aan resellers in marktbenadering en gedurende het gehele klanttraject. PrioCom faciliteert resellers onder meer in kennisoverdracht en begeleiding bij eerste demonstraties in de pre-sales fase, begeleiding tijdens de implementatiefase, ondersteuning in het servicetraject en het geven van training en instructie aan eindgebruikers.

Reseller portal

PrioCom resellers kunnen gebruik maken van een scala aan sales- en marketingmaterialen, die via de nieuwe website in een persoonlijk reseller portal toegankelijk zijn en die zij gemakkelijk kunnen voorzien van hun eigen branding.


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap