Zorg


Zorg

Communicatieoplossingen worden meer en meer geïntegreerd binnen de zorgprocessen van zorgstellingen om een efficiëntieslag te maken en om de veiligheid van patiënten, cliënten, medewerkers en vrijwilligers te allen tijden te kunnen waarborgen.

Kostbare systemen

Zorginstellingen maken doorgaans gebruik van een portofoon- en pagernetwerk. Voor relatief grote zorglocaties is de investering in een portofoon- en pagernetwerk kostbaar. Er moet infrastructuur voor de netwerken worden aangelegd en er moeten koppelingen worden gerealiseerd met bijvoorbeeld het alarmeringssysteem, de brandmeldcentrale en het gebouwbeheersysteem.

Communicatie buiten het dekkingsgebied

Het portofoon- en pagernetwerk maken communicatie op de locatie zelf mogelijk. Het is bij veel zorginstellingen echter niet ongebruikelijk dat de verzorgden met de cliënten op pad gaan. Zij bevinden zich dan buiten het dekkingsgebied van het portofoon- en pagernetwerk en zijn afhankelijk van hun eigen smartphone, die niet in de gewenste missiekritische communicatie voorziet. Indien er iets gebeurt, moeten zij zo snel mogelijk in staat zijn om te communiceren met collega’s en/of coördinatoren, ongeacht waar zij zich op dat moment bevinden.

Verschillende devices

Vaak lopen de verzorgers niet alleen rond met de middelen die zij nodig hebben om hun zorgtaken primair uit te kunnen voeren, maar dragen zij ook een portofoon, een pager en hun eigen smartphone bij zich. Dit draagt niet bij aan efficiency in het uitvoeren van hun zorgtaken.

Behoeften

Zorginstellingen hebben behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over de volledige zorglocatie én daarbuiten voorziet in dekking. Het netwerk moet de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid garanderen die gewenst zijn voor missiekritische communicatie. Het netwerk moet bovendien end-to-end beveiligd zijn. De medewerkers van de zorginstellingen hebben behoefte aan één apparaat voor zowel spraak- als datacommunicatie.

Push-to-Talk dienst

Deze behoeften kunnen wij invullen met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk. Een netwerk waarop PrioCom een exclusief prioriteitsniveau heeft gerealiseerd. Voor gebruik van de missiekritische communicatieoplossing van PrioCom is slechts één device nodig, dat geschikt is voor zowel spraak- als datacommunicatie.

Onze werkwijze


Onze markten – Zorg     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap