Overheid


Overheid

Overheid

Binnen een ministerie, gemeentehuis of gevangenis bevinden zich naast getrainde beveiligers en BHV’ers, bureaumedewerkers en bezoekers. Deze diversiteit aan aanwezigen vraagt om efficiënte communicatie via een betrouwbaar netwerk. Voor de ambtenaren op straat (de handhavers) is het van essentieel belang dat zij onder alle omstandigheden onderling én met de centrale meldkamer kunnen communiceren.

Beveiliging en BHV

Voor de communicatie tussen de beveiligers en de BHV’ers binnen een ministerie, gemeentehuis of gevangenis moet dekking worden gerealiseerd in een relatief groot overheidsgebouw. Een privaat mobiel radiocommunicatiesysteem vraagt om een behoorlijke investering. De beveiligers en BHV’ers hebben behoefte aan een groepscommunicatienetwerk dat:

  • In het volledige overheidsgebouw dekking biedt;
  • De beschikbaarheid en de betrouwbaarheid garanderen die vereist zijn voor missiekritische communicatie.

 


Deze behoeften kunnen worden ingevuld met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk. Een netwerk waarop PrioCom een exclusief prioriteitsniveau heeft gerealiseerd voor gebruikers waarvoor missiekritische communicatie een absolute vereiste is.

Handhaving

Vrijwel alle handhavingsorganisaties doen voor hun missiekritische communicatie momenteel een beroep op het landelijke, openbare portofoonnetwerk. Dit netwerk zorgt op bepaalde locaties echter voor blijvende dekkingsproblemen. Sommige gebieden in Nederland zijn namelijk te dunbevolkt om de investering in een extra zender rendabel te maken.

De handhavers hebben behoefte aan een groepscommunicatienetwerk dat:

  • In hun volledige werkgebied dekking biedt.
  • Het mogelijk maakt om foto’s en video’s te versturen naar de centrale meldkamer;
  • De beschikbaarheid en de betrouwbaarheid garanderen die vereist zijn voor missiekritische communicatie.

Ook de behoeften van de handhavers kunnen worden ingevuld met onze Push-to-Talk dienst. De beschikbaarheid van het netwerk is gegarandeerd, omdat er speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit is gereserveerd. Deze capaciteit is voor niet-kritische gebruikers niet toegankelijk. De betrouwbaarheid van het netwerk wordt door T-Mobile gegarandeerd op basis van noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen. Uitval van één basispost wordt altijd overgenomen door een andere basispost, waardoor een hoge beschikbaarheid kan worden gerealiseerd.


Onze markten – Overheid     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap