Transport
& Logistiek


Transport & Logistiek

De term tijd is geld is in de eerste plaats van toepassing op de sector Transport & Logistiek. Om de logistieke processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is slimme communicatie tussen de chauffeurs en de planning van uitermate groot belang.

Proceskritieke communicatie

Binnen de Transport & Logistiek staan de chauffeurs en de planning continu met elkaar in contact om ervoor te zorgen dat de producten zo snel en efficiënt mogelijk bij de klanten worden afgeleverd.

Omdat de bedrijven landelijk actief zijn, hebben zij behoefte aan een landelijk dekkend communicatienetwerk. Een netwerk dat de beschikbaarheid én de betrouwbaarheid garandeert die vereist zijn voor proceskritische communicatie.

Push-to-Talk dienst

Onze Push-to-Talk dienst met prioriteit over het landelijke T-Mobile netwerk biedt uitkomst voor organisaties die actief zijn in de Transport & Logistiek. Met een Push-to-Talk applicatie op tablets in vrachtwagens en een speaker mic kunnen chauffeurs continu (veilig) in contact staan met de planning (de dispatcher).

Omdat het T-Mobile netwerk landelijke dekking biedt en transport- en logistieke bedrijven geen kostbaar privaat radiocommunicatiesysteem hoeven te installeren, wordt met de Push-to-Talk van PrioCom een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het landelijke T-Mobile netwerk te waarborgen, heeft PrioCom een exclusief prioriteitsniveau op het netwerk gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. De verbinding van een PrioCom-gebruiker verloopt via een persoonlijke, virtuele netwerk slice.

De verbindingsopbouwtijd van het netwerk is korter dan bij radiocommunicatie. Het geprioriteerde T-Mobile netwerk doet dus niet onder voor DMR- en TETRA-netwerken. Integendeel zelfs.

Het netwerk van T-Mobile heeft meerdere overlappende opstelpunten. Uitval van één basispost wordt altijd overgenomen door een andere basispost.


Onze markten – Transport & Logistiek     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap