Consultancy


Om u als partner (reseller) optimaal te ondersteunen, reiken wij u op diverse manieren onze productkennis en onze commerciële kennis en ondersteuning aan.

Marketing­ondersteuning

Bij het in de markt zetten van een nieuwe dienst komt veel kijken. Van het bedenken van een naam voor de nieuwe dienst tot het inrichten van een webpagina op uw website en van het ontwikkelen van commercieel documentatiemateriaal tot het opzetten van een online marketingcampagne. Al uw uitingen moeten worden voorzien van de juiste boodschap, afgestemd op de juiste doelgroep. Wij denken graag met u mee om de missiekritische communicatiedienst voor uw organisatie op de kaart te zetten.

Salesondersteuning

Het in de markt zetten van een nieuwe dienst vraagt ook veel van uw salesorganisatie. Uw Account Managers moeten goed voorbereid het veld in worden gestuurd. PrioCom biedt daarvoor salestrainingen aan. Bij complexe salestrajecten gaan wij bovendien graag met u mee naar uw klanten of prospects. Met uw kennis van uw relatie en zijn bedrijfs- en communicatieprocessen en onze kennis van de missiekritische communicatiedienst kunnen wij alle vragen van uw relatie correct beantwoorden.

Onze werkwijze


Consultancy     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap