ApplicatiesMissiekritische communicatie als een end-to-end dienst, dat is wat PrioCom biedt. Wij rusten PrioCom gebruikers uit met een device met een gestandaardiseerde Push-to-Talk applicatie die direct geïntegreerd is in het landelijke T-Mobile netwerk en optioneel een dispatcher applicatievoor meldkamers.

De Push-to-Talk applicatie

Met de Push-to-Talk applicatie bieden wij u typische portofoonfuncties op een smart Androiddevice. Gebouwd volgens de 3GPP-standaard is de Push-to-Talk applicatie gereed voor koppeling met bestaande DMR- en TETRA-netwerken,nieuwe private LTE-systemen en de migratie van 4G naar 5G.

Functies

De Push-to-Talk applicatie biedt de mogelijkheid tot het voeren van diverse soorten gesprekken namelijk groepsgesprekken,  1-op-1-gesprekken, noodoproepen,  prioriteitsoproepen,  versturen / ontvangen van tekst berichten, foto’s, video etc. , in de groep en/of naar de meldkamer en geo-informatie.

De dispatcher (optioneel)

Naast de Push-to-Talk applicatie kan PrioCom voorzien in een dispatchoplossing.

Functies

De zeer uitgebreide dispatcher biedt de medewerker een flexibel in te richten omgeving voor het voeren van alle soorten gesprekken uiteraard met prioriteit (pre-emption). Ook het dynamisch verplaatsen van gebruikers en creëren van tijdelijke groepen behoort tot de mogelijkheid. Het versturen / ontvangen van tekst berichten, foto’s, video is standaard aanwezig. In de grafische omgeving (o.a. geo fencing) zijn de eerder genoemde mogelijkheden geïntegreerd beschikbaar naast het tonen van de actuele beschikbaarheid.


Applicaties     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap